Friday, July 31, 2009

Jude Law espera cuarto hijo




No quiero decir que Jude Law esté embarazado, hasta ahí podríamos llegar , (al paso que vamos llegaremos).
La madre del hijo 4º de Jude es la modelo Samantha Burke, aspirante a actriz.
Pues mira, con la publicidad a actriz no se si llegará, pero a contertulia de algún programa del corazón casi seguro.
Que sea para bien queridos, me refiero a los padres.

Leer noticia aquí :Ya sabemos quién es la futura mamá del cuarto hijo de Jude Law

Two IMTA alumni in Legally Blondes!




IMTA alumni Brittany Curran and Kunal Sharma star in Legally Blondes which premieres Sunday, August 2nd on ABC Family! Brittany plays Tiffany, the prettiest, most popular and feared girl at Pacific Prep school. When twins Izzy and Annie who are Elle Wood's (Reese Witherspoon from Legally Blonde) cousins show up, the competition gets fierce! Kunal plays the brainy and loyal friend, Vivek! This marks the second time Brittany and Kunal have worked together on a movie!


Brittany recently guest starred as Kristy Marks on Ghost Whisperer. She is also starring in a new dramedy called Men of a Certain Age! The show will be airing on TNT and Brittany plays a series regular, Lucy, Ray Romano's daughter. Brittany played the lead role of Shelby, one of Ezra’s (Lucas Grabeel) close friends in The Adventures of Food Boy co- starring with Kunal! She has had recurring guest roles on The Suite Life of Zach and Cody and Drake and Josh. Brittany starred in the Universal release The Haunting Hour: Don’t Think About It with Emily Osment and Cody Linsley which was released last year. In the movie Diamond Dog Caper, Brittany plays the main character's self-involved older sister Lilly.

Kunal competed at IMTA Los Angeles in 2004, when he was sixteen years old. Kunal guest-starred on many popular TV shows such Phil of the Future, The Office, Veronica Mars, Crossing Jordan and Hannah Montana. He recently completed production for Frank the Rat and Sacred Journey. He is in production on the feature film The Kids Are All Right starring as Jai. It's a comedy starring Annette Benning, Julianne Moore and Mark Ruffalo scheduled for release in 2010!

Be sure to tune in to ABC Family on Sunday night to catch Brittany and Kunal in Legally Blondes!

Thursday, July 30, 2009

Mel Gibson no quiere fotos




Este Mel Gibson, parece que ha perdido los papeles.
Se divorcia después de titantos años casado, y con titantos hijos, de todas las edades. Y se va con otra que seguramente y presuntamente, busca fama y dinero.
Aparte que también está embarazada, la pitopausia hace estragos en la población masculina, pobrecitos no se hacen a la idea que son carcamales. En fin.
Parece ser, que ha atacado o algo así, a un chico que intentaba hacerle una foto , cuando salía de un club de Los Ángeles con su novia Okasana Greforieva.
Leer info.:Mel Gibson agrede a un joven que intentó fotografiarle

Zene sve lepse i lepse i lepse

Ne samo da su žene sve lepše, već su one ružne "vrsta koja izumire", rezultat je istraživanja naučnika sa univerziteta u Helsinkiju.
U svojoj studiji, čije delove prenosi britanski list "Dejli mejl", grupa istraživača, predvođena profesorom Markusom Jokelom, ističe da lepe žene rađaju više dece od onih manje privlačnih i da među tom decom ima najviše devojčica koje su, zahvaljujući genetskoj kombinatorici, "lepe na mamu". Lepota se tako, prirodnim putem, prenosi sa majki na kćerke, te se ženska lepota širi iz generacije u generaciju, ističu istraživači. To, međutim, nije slučaj i sa muškarcima, koji ostaju "ružni" kao i njihovi pećinski preci jer za njih naprosto ne važe ista pravila evolucije. Istraživači su godinama posmatrali 1.244 žene i 997 muškaraca, mereći njihovu reproduktivnu moć. Ispostavilo se da atraktivne žene rađaju u proseku 16 odsto više dece i da imaju 36 odsto više šansi da rode žensku decu. Kćerke "slede primer majki", što dovodi do stvaranja "lanca lepote", u kome se lepota ne samo prenosi sa majke na kćerke već se i širi, eliminišući postepeno ružnoću. Lepota je fizička osobina koja se nasleđuje, tvrdi Satiši Kanazava, psiholog-evolucionist sa Ekonomskog fakulteta u Londonu. On kaže da je u jednom istraživanju pokazao da su u proseku lepe žene brojnije od lepih muškaraca. Prosečni muskarac će i dalje biti "ružnjikav" dok će žene biti sve lepše i lepše, tvrdi Kanazava.

B92

Wednesday, July 29, 2009

Samantha`s wisdom, bits of it:

There's no such thing as bad publicity.

Yeah, I was thirteen! And honey, you should have seen my tan!

You dated Mr. Big. I'm dating Mr. Too Big.

The country runs better with a good looking man in the White House. I mean, look what happened with Nixon; no one wanted to fu*k him, so he fu*ked everyone.

My name's Samantha and I'm a loveaholic.

There isn't enough wall space in New York City to hang all of my exes.

Last night I could not stop thinking about a Big Mac. I finally had to get dressed, go out and pick up a guyI'm a "trisexual". I'll try anything once.

Rude, such a rude box!



International Modeling and Talent Association Announces Model of the Year!


International Modeling and Talent Association (IMTA) Announces Model of the Year

Please see the above link for a very special Press Release about IMTA's most recent Modeling and Talent Event. The truly exciting news is that the search is on now for models, actors, singers and dancers who want to be part of IMTA's next event in Los Angeles in January, 2010! If you would like to learn more, please visit IMTA's official site for more information and sign up here!

Tuesday, July 28, 2009

Joe Jonas sin novia y con lloros




Camilla Belle, la hasta ahora novia de Joe Jonas, según todos los rumores parece que ya no lo es.
Joe, para mi, es el más guapo de los Jonas Brothers,no creo que tarde en encontrar otra pareja.
O a lo mejor vuelven a intentarlo, vete a saber.
El pobre Joe,19 años, andaba con lloriqueos en su último concierto . Me recuerda a La Pantoja, en joven, aunque con menos pelos.
Leer info.:Joe Jonas y Camila Belle han roto

Stize


Za koncert koji će Madona održati 24. avgusta na Ušću prodato je više od 20.000 ulaznica, a organizatori očekuju da će svih 50.000 karata koliki je maksimalni predviđeni kapacitet, biti rasprodato pre koncerta. Kraljici popa će u bekstejdžu na raspolaganju biti luksuzno opremljene klimatizovane prostorije i sala za fitnes a sa Madonom u Beograd stiže oko 250 ljudi, dok će oprema biti dopremljena u 90 šlepera.

Madona je zahtevala da u njenom delu bekstejdža sve prostorije imaju klimatizaciju, velika osvetljena ogledala i luksuzan nameštaj, a na Ušću će biti postavljena i njena montažna sala za fitnes koja u Beograd stiže sa produkcijom koncerta. U skladu sa uobičajenom praksom, organizatori će tek neposredno uoči koncerta biti obavešteni da li će Madona u Srbiju doći sa decom, a u tom slučaju će za njeno četvoro dece u bekstejdžu biti pripremljen poseban smeštaj tokom koncerta, kao i najekskluzivniji smeštaj u Beogradu posle nastupa. Madona sa sobom dovodi i tim u kome se nalazi 16 kuvara koji će pripremati hranu za nju i njenu prateću ekipu. Naravno, obroci za Madonu će biti servirani u njenim zasebnim prostorijama, dok će se radnici hraniti u kuhinji čija je površina 600 metara kvadratnih. Od ostalih zanimljivost treba pomenuti da uobičajeni deo prateće opreme predstavlja 12 trampolina za trening Madone i njenog pratećeg benda, 30 prikolica sa garderobom i 10 velikih sanduka sa lekovima...
Blic

Eva Herzigova Elle Italy July 2009











Monday, July 27, 2009

Kako se kaze `hvala ti` na 160 jezika? :))))




Najbolji plivač Srbije Milorad Čavić je vremenom 22,67 sekundi osvojio zlatnu medalju u trci na 50 metara delfin na Svetskom prvenstvu u Rimu! Čavić je doneo Srbiji prvo zlato na SP u istoriji, postavio je i rekord šampionata, a u svojoj "rezervnoj" disciplini je upisao i novu pobedu nad svetskim rekorderom Rafaelom Munjozom. Španac je zaostao za Čavićem 21 stotinku, a nije uspeo ni da osvoji srebro, jer je Australijanac Metju Target preplivao bazen u vremenu 22,73s.

"Ovo je sjajna stvar, sjajno je osvojiti prvu medalju za Srbiju na šampionatima sveta. Pripremao sam se za ovu trku, ali je sve bilo neizvesno, pošto nikada ne možete da znate šta će uraditi svetski rekorder Rafael Munjoz. Danas sam bio najbolji, jer sam dobro tempirao formu i veoma sam srećan. Ovo je zaista odličan start za mene i sada predstoji da se dobro pripremim i za trku na 100 metara. Ako sve bude u redu, trebalo bi da izborim finale, a posle ćemo videti", izjavio je Čavić. Čavićev prioritet je trka na 100 metara delfin, a pre početka SP je rekao da mu je želja da obori svetski rekord, koji je trenutno u vlasništvu Majkla Felpsa (50,22). Kvalifikaciona trka je na programu u petak u devet časova, a posle toga se očekuje novi duel dva najbolja plivača planete.

Blic

Olga Kurylenko chica de calendario




Olga Kurylenko, la famosa chica Bond, ya la tenemos lanzada.
Ahora es protagonista de un calendario, oiga, y encima es de edición limitada, el calendario .
Olga tiene 29 años, y una brillante carrera. Creo que parecida a la de Anna Kournikova.
Igual me he confundido de apellido, pero me suenan mucho.
Leer info:El detrás de cámaras del calendario italiano Campari con la chica Bond

Sunday, July 26, 2009

Moje naocare i ja



Pilotske nose avanturisti
Ukoliko nosite pilotske naočare, poput Andželine Džoli i Breda Pita, vi ste avanturističkog duha, uvek spremni za akciju. Ovaj model je izbor dama, a i gospode koji vole izazove, uzbuđenja i imaju cilj da osvajaju najviše vrhove. Ima ih u raznim veličinama i modelima, pa ako se odlučite za avanturizam izaberite one koje vam najbolje stoje.
Modeli sa cirkonima za glamurozne dame
Svetlucave naočare sa cirkonima, kakve nosi Gven Stefani, izbor su dama koje žele da budu u centru pažnje. Onima koji ih nose ovoga leta to je važnije nego da budu u trendu. Ako, bez obzira na modne diktate, ne možete da odolite želji da budete primećene, ove sezone se odlučite za diskretnije modele s jednostavnim zlatnim ramom koji će dati dovoljno sjaja vašem licu.

Moderna varijanta lenonki za umetnike
Male, okrugle,u stilu čuvenih ,,lenonki'' danas postoje i u modernim varijantama. Ako se i vi, kao Šeron Stoun, odlučite za ovakve naočare, ljudi će na vas gledati kao intelektualca ili umetnika. Mali okrugli ram pristaje osobama koje imaju kockast oblik lica, pa i na to obratite pažnju pre nego što krenete u kupovinu.
Mačkaste biraju seksi dame
Želite da izgledate privlačno i seksi kao Deniz Ričards? Mačkasti oblik rama odslikava baš takav izgled. Više se ne nose modeli koji naglašeno imitiraju oblik mačijih očiju moderni 50-ih godina, ali to ne znači da žene koje ih nose nisu isto tako uzbudljive suprotnom polu.
A la Džeki Onazis za dame istančanog ukusa
Možda su najpopularniji tip naočara one u stilu Džeki Onazis. Velike, ovalne, tamne, glamurozne naočare u stilu Džeki Onazis, kakve voli i Viktorija Bekam, nose žene koje žele da ostave utisak zrele osobe, istančanog ukusa. Ovo je jedan od najpopularnijih modela, pa se može reći da najviše dama želi da ostavi utisak prefinjenosti i stila.
Velike ugaone naočare imaju dvostruko značenje
Velike ugaone naočare mogu imati dva značenja - volite da ste u centru pažnje ili se od nečega skrivate.Ukoliko je ram u nekoj upadljivoj boji, kao na modelu koji nosi Paris Hilton, onda svakako želite da budete primećeni, a ako su vaš izbor crne sa tamnim staklima, onda ne brinite da će vas neko prepoznati.

Blic, Zena

A Bar Refaeli le gusta el polo




Me refiero al deporte del polo, no al Polo Norte, ni al rico helado de polo con palo.
A mi Bar me trae por la calle de la amargura, no se si se apellida "Rafaeli", Rafeli" o "Refaeli".
Acabaré abreviando, y la llamare Bar Ralph , total como le gustan los jugadores de polo, quedará bien.
La buena moza, me refiero a Bar (¿Será abreviatura de Bartola?), ahora se distrae en Saint Tropez con Ricardo Masur, brasileño como su amiga Gisele Bünchen.
Leer aqui la noticia :Rafaeli se repone de su ruptura con DiCaprio

Como me gustaban las películas del Gendarme en Saint-Tropez, que tiempos aquellos. Cuando Brigitte Bardot se construyó allí su madriguera, e inmediatamente todos los famosos para Saint-Tropez.

Friday, July 24, 2009

Jennifer Lopez cumple 40 veranos




Y está bellísima, como siempre. No es una gran actriz, pero es una estrella, además canta bien.
Ahora ya pertenece al club de las cuarentonas, y conseguir buenos papeles en el cine de Hollywood no le será muy fácil.
Aunque pensándolo bien, no ha filmado ninguna obra maestra. Así que seguirá con lo mismo.
Ahora con su marido Marc Anthony, han comprado acciones de un equipo de fútbol americano, (a eso aquí le llamamos rugby), los Miami Dolphins.
Igual son conocidos por aquellos lares esos Miami Dolphins, pero a mi no me suenan de nada.
Felicidades Jennifer, y que cumplas muchos más.
¿Me mandará un trozo de tarta?

Empressa Gaga :)



Thursday, July 23, 2009

Sindi Loper u Nisu :)


Dejvid Torton, Sindi Loper i Ken Fori biće specijalni gosti „Filmskih susreta” u Nišu koji se održavaju od 22. do 31. avgusta na Niškoj tvrđavi. Od ove godine biće dodeljena i posebna priznanja stranom glumcu koji je ostvario zapaženu ulogu u srpskom filmu. Supružnici Dejvid Torton i Sindi Loper igrali su u filmu „Tamo i ovde” Darka Lungulova, a Ken Fori u hororu „Zona mrtvih”.
Tokom snimanja filma, Sindi Loper se sprijateljila sa Branislavom Trifunovićem. Nedavno su se ponovo sreli na prestižnom njujorškom „Trajbeka festivalu” na kom je ovaj film emitovan i srdačno su se pozdravili. Sledeće druženje biće, po svoj prilici, u Nišu od 22. avgusta. - Bane je zaista divan! Odličan glumac, šarmantan, sladak… Oduševio me je. Imali smo odličnu saradnju. Čitava ekipa na snimanju je bila fenomenalna. Svi su se odlično zabavljali snimajući film - rekla je Sindi Loper za „Blic” srećna što je upravo u ovom filmu posle 15 godina igrala sa mužem Dejvidom Tortonom. - Moj Dejvid je divan glumac i suprug pa nam je bilo veoma lepo na snimanju. Bio je to izazov, ali i jedno lepo sećanje na naše upoznavanje. Upoznali na snimanju filmu „Moon over Miami” i zaljubili se. Mi smo dve srodne, umetničke duše - ispričala je pop zvezda koja je inspirisana scenarijom ovog filma napisala i pesmu „Here and there” za svoj novi album. Dejvid Torton, poznat po ulogama u filmovima Džima Džarmuša i popularnoj seriji „Red i zakon”, bio je gost ovogodišnjeg „Festa” i veoma se raduje ponovnom dolasku u Srbiju. On smatra da je Beograd prelep grad, pravo neotkriveno blago, a za naše glumce izjavio je da su divni i neverovatno talentovani. Srpski temperament i vedar duh mu se svideo, kao i hrana i piće, pa ne sumnjamo da će u Nišu, poznatom po gurmanlucima, uživati.
Stiže i Ken Fori Druženju na Tvrđavi pridružiće se i Ken Fori, legenda takozvanog zombi žanra. Njega za srpsku kine­ma­tografiju veže uloga u filmu Milana Todor­ovića i Milana Konjevića „Zona mrtvih”. - Uživao sam u Srbiji i u radu sa izuzetno profesion­alnom ekipom. Sviđa mi se vaša zemlja i voleo bih da naučim srpski jezik - izjavio je Fori.
BLIC


Angelina Jolie en Iraq vídeo



Yo no me aclaro con todas las noticias que llegan de Angelina Jolie.
Ayer estaba viviendo en un hotel de Los Ángeles porque se había peleado con Brad Pitt.
Y ahora resulta que está en Iraq´.
Angelina Jolie, actriz y embajadora de buena voluntad del Alto Comisionado de Naciones Unidas para los Refugiados (ACNUR), visitó hoy por tercera vez Iraq y pidió ayuda para las decenas de miles de desplazados internos del país.
Leer info: Angelina Jolie visita por tercera vez Iraq y pide ayuda para los ...

Video de la Jolie visitando las tropas.

Mira, mejor que esté ocupada en cosas que valen la pena, que para escribir tonterías ya están los cotillas...como yo , pongo por caso.

Callback Day at IMTA!


Today has been an amazing day and it's really only beginning! The IMTA Models and Talent received their callback lists this morning, which detailed the agents, managers and casting directors who requested to see them. Then, it was a day of meetings where connections were made, contracts offered and modeling and talent careers began!

Michaela from Elite taping her announcement about selecting an IMTA Model to represent the United States in the Elite Model Look International.

Michaela Goddard-Quesada, the International Director of Scouting from Elite Worldwide, announced that one model would be chosen from the New York, 2009 IMTA to represent the United States for the Elite Model Look International which will be held in China this October! She said she chose IMTA because it is the best modeling showcase!

Now, we are off for the Talent Showcase! The finalists in the Singing and Dancing Competitions will be performing in front of agents, record labels and talent managers. Then, it's time for Jazz It Up! Competition Winners will be announced, followed by a dance party hosted by a real New York DJ! But first, here are some more scenes from today's Callback Day!


Branden Rickman gives a shout-out to all the IMTA Contestants saying,"you all are amazing and you've done a great job this week!"

Wednesday, July 22, 2009

Javier Bardem and Penelope and maybe a child? :)











How do they make love?


Brad Pitt kept it short and sweet (but hilarious) during an interview with German magazine BILD, which seems to have been conducted back in May in France. Check out the highlights:
BILD: Do you believe in God?
Brad Pitt (smiling): “No, no, no!”
BILD: Is your soul spiritual?
Brad Pitt: “No, no, no! I’m probably 20% atheist and 80% agnostic. I don’t think anyone really knows. You’ll either find out or not when you get there, until then there’s no point thinking about it.
BILD: Are you scared of aging?
Brad Pitt (smirking): The grey hairs on his beard glisten: “No I like it. I think it’s good.”
BILD: Angelina told me once about your giant bed where all eight of you snuggle up?
Brad Pitt: “Yes we have a 3 metre wide bed, but even that isn’t big enough. They all come crawling in in the morning. It’s just about surviving! We all have sleep deprivation.”
BILD: Do you find the time to make love?
Brad Pitt (looks puzzled): What?
BILD: Is it sometimes just the two of you?
Brad Pitt: “Yes we make time for ourselves. It’s very important for every relationship.”
BILD: How? Do you fly off somewhere?
Brad Pitt: “That’s a trade secret!”
BILD: Your answers are very short and quick.
Brad Pitt (beaming): “Ha! I’m a father of six. You have to be quick and focused.”

Just Jared