Monday, October 27, 2008

War zone!


Cirkus oko razvoda Madone i režisera Gaja Ričija se nastavlja. Aferi sa skoro dvadeset godina mlađim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom Madona je dodala još jedno u nizu poniženja svog uskoro bivšeg supruga. Slavna pevačica je njihovog Roka obukla u dres svog ljubavnika Aleksa Rodrigeza. Nakon što je Gaj nedavno viđen na privatnoj večeri sa svojom asistentkinjom, atraktivnom Loren Mek (32), Madona je uzvratila koristeći sina Roka te ga ja obukla u dres Jenkija za koje igra Rodrigez. Pošto je reditelj video fotografiju na kojoj je njihovo dete u dres Madoninog ljubavnika, rasplakao se i razbesneo te joj je ostavio poruku na telefonskoj sekretarici.

- Pretvorila si naš razvod u zlobom nabijenu ratnu zonu. Upozoravam te, prestani da praviš budalu od mene. Stvarno si se spustila prenisko. Neću ti dopustiti da sa našim sinom manipulišeš isto kao što to radiš sa svim ostalim ljudima oko tebe - poručio je Gaj Madoni. Ubrzo potom, jedan Gajev prijatelj je ispričao da je reditelj besan na pevačicu.

- Gaj prezire činjenicu da je dopustio da ga Madona uvuče u sve ovo, u ujdurmu oko razvoda. To da mu ona na ovaj način nabija na nos vezu s Rodrigezom… previše je za Ričija - ispričao je prijatelj. Madona je svojim prijateljima ispričala kako će za sve poklone koje dobila od Gaja napraviti malu sahranu. - Želim da nastavim dalje sa svojim životom. Sve poklone koje sam dobila od Ričija ću spakovati u jednu malu vreću, nalik mrtvačkom sanduku jer želim da se taj moj, osmogodišnji period života, brak, odmara i počiva u miru - otkrili su prijatelji slavne pevačice. Proces razvoda je toku, a njih dvoje su uspeli da postignu dogovor vansudskim poravnanjem po kome Gaj dobija oko 13 miliona evra gotovine, kao i nekretnine vredne 19 miliona evra. Osim toga, Riči je potpisao klauzulu koja ga obavezuje da nikada ne progovori o braku sa Madonom.
Blic, danas

No comments:

Post a Comment