Sunday, November 4, 2007

Ne daj se Nina - bas slatko karikiranje - Tumbs up!


Junakinja serije ulazi u profinjeni svijet visoke mode, a ona predstavlja čistu suprotnost svemu onome s čime se u tom svijetu susreće.
U svijetu visoke mode, izgled, ljepota i novac odrednice su uspjeha. U taj svijet lažnog sjaja ulazi naša junakinja, čista suprotnost svemu što on predstavlja. Nina je djevojka neugledne vanjštine, ali marljiva, inteligentna i obrazovana. Nedostaje joj ponešto manira, društvene snalažljivosti, samopouzdanja i estetske uglađenosti. Njezini su modni dodaci preveliki okvir za naočale i aparatić za zube, a beauty potpis - debele, neuređene obrve i kosa bez frizure. Serijal prati odnose unutar kuće visoke mode i modnog časopisa, zatvorenog svijeta glamura i isprazne ljepote, gdje je rijetkima poput Nine put do uspjeha utoliko teži. Kada u poznatoj modnoj kući započne raditi kao asistentica generalnog direktora, počinje njezin trnovit put do sreće i uspjeha tokom kojeg kroz svakodnevne nevjerovatne situacije pokušava opstati u svijetu u kojem je svako svakome neprijatelj i potencijalna konkurencija. Ipak, svojom će se inteligencijom, neposrednošću i, prije svega, predanošću poslu i sjajnim idejama uspjeti izboriti za mjesto u nemilosrdnom svijetu modnog biznisa, a egzistenciju će joj svakodnevno ugrožavati vitke, lijepe i ambiciozne kokete čiji smisao života ne prelazi prag modne kuće i lažnog svijeta glamura.
Ova dramska serija, koja će se u prvoj sezoni prikazati kroz 52 epizode, kombinirat će elemente drame, komedije, misterija, farse, banalnosti, a njezinu visoku kvalitetu zasigurno jamči i HD tehnologija u kojoj je serija snimana te vrhunski i do detalja opremljen set koji se prostire na ukupno 1100 kvadrata. Serija "Ne daj se Nina“, snimljena je po čuvenom kolumbijskom originalu "Yo soy Betty, la fea“, i američkoj verziji "Ugly Betty“ "Ne daj se Nina“ predstavlja regionalni projekt u kom učestvuju glumci iz nekoliko ex-Yu republika. Realiziran je u koprodukciji Federalne televizije, RTL Televizije Hrvatska i Fox televizije Srbija.
Uloge: Lana Gojak (Nina Brlek, glavna uloga) Robert Kurbaša (David Glowatzky, mladi predsjednik Uprave H-mode) Petar Ćiritović (Petar Vidić, direktor modnog časopisa Helena) Kristina Krepela (Barbara Vidić, Petrova sestra i Davidova zaručnica)Bojana Ordinačev (Patricija, Barbarina prijateljica i Davidova sekretarica) Andrija Milošević (Marko, najbolji Davidov prijatelj, direktor marketinga) Edvin Liverić (Aleks Kralj, dizajner H-mode)Linda Begonja (Monika, modna urednica časopisa Helena)...

No comments:

Post a Comment