Thursday, February 21, 2008

Kako se brani Kosovo novim trendi patikama iz Kneza?

Kad je Srbin nosio nesto sto nije sa markom? Pa i pod bombama svih 18 drzava, redovno se kupovalo od sanera, uzimalo na veliko, ali i u vreme kada je jedno jaje na nasoj pijaci, daleke `94 kostalo 1 milijardu dinara. Nismo se ispustali, nikada. Uvek se trosilo 200 evra, a zaradjivalo 20.
Sada je doslo vreme da se izadje ne na crtu, nego na administrativnu granicu, i da se spasava ono sto moze. Vise od milion ljudi je doslo u Beograd. Sve je krenulo kako i treba. Kao pravi demokratski mirni miting. Posle obracanja se krenulo na molitvu. Na Vracar. Tu se videla Srbija kakva je. Najveci deo je krenuo na molitvu. Jedan deo je krenuo na ambasade, sto ne cudi, jer su ljuti i same zastave drzava koje nas primaju u Evropu, a ovamo se igraju sa Srbijom, iritiraju. I opet, nije za cudjenje, jer ne verujem da bi neki Francuzi, Englezi, Madjari...drugacije reagovali u ovakvim situacijama. Nismo mi nista drugaciji od njih. E, treca ekipa u kojoj su bili i momci I DEVOJKE pocela je da pljacka. Lepo i lagano su krenuli od Morgana i Manga, Zare, pa preko parfimerija, Mone, Terra Nove, Spaces-a, dosli do knjizara koje niko nije dirao. Pljackali su svojim rodoljubljem nove patike, jakne, majicice prolece-leto `08 (kad je pre zima prosla, a mi jos uvek u nekom bunilu?!). Bezobrazluk domaceg nevaspitanja, urodjeni gen za lopovluk i ne znam da li im je proslo kroz glavu zbog cega su uopste gore? Da li su videli onu malu sa kovrdzavom kosicom, sto je preki neki dan pokupise sa Kosova i dovedose u studio Rts1, na sigurno, pa je pitaju sta bi zelela najvise na svetu, a ona odgovori pognute glave, kroz svoje najcistije suzice, `slobodu`.
Dakle, bagro primitivnih pljackasa, nadam se da ste mirni bar za neko vreme u svojim kucama i stanovima u centralne, severne i juzne Srbije, ali i prestonice, u svojim novim sarenim markiranim oskudnim komadima odece...Nadam se da ce devojke, koje su krale, uspesno zavrteti dupetom na splavu i izbaciti sise ili u lokalnoj srpskoj kafani, a momci pokupiti neko novu ribu sa napadnom sminkom i urlikom narodnjaka na najjnovijem Mp4 gadgetu.
Knez nam je porusen, a Kosovo je siptarska drzava. Daj da vidimo sta je sledece...

No comments:

Post a Comment