Friday, July 25, 2008

Keri ima `reality` problem:


Brak između Sare Džesike Parker, poznatije kao Keri Bredšo iz serije „Seks i grad“, i glumca Metjua Broderika je, nakon 11 uspešnih godina, na samoj ivici. Metju je, navodno, u nekoliko navrata ove godine varao Saru s 25 - godišnjom crvenokosom lepoticom.
Metju je crvenokosu devojku, kako prenosi američki magazin „Star“, upoznao početkom ove godine u jednom baru u Njujorku. Mlada socijalna radnica je gotovo prve sekunde zavela Metjua, koji joj je nakon tog susreta neprestano slao ljubavne poruke. Posle nekog vremena par se viđao u stanu Metjuovog prijatelja i strast između njih se iz dana u dan rasplamntavala sve više. Pošto je videla da ta veza nikuda ne vodi, ljubavnica je pokušavala da raskine, ali je Met bio uporan i ponovo je razbuktao ljubav dok je njegova supruga bila odsutna (u Los Anđelesu je nekoliko meseci snimala film „Seks i grad“). Met, koga je ljubavnica iz milošte nazivala Kolačić Meti, tada je svaku noć odlazio u njen stan noseći cveće i vino. A onda se crvenokosa devojka poverila drugarici, a brbljiva drugarica medijima:
- Metju i ona su mi jedno veče uleteli u stan. Bili su pijani. Čim su ušli, otrčali su u drugu sobu i zalupili vrata. Posle pola sata Metju je otišao, a ona je, onesvešćena i samo u gaćicama, ležala na krevetu - ispričala je za američki magazin „Star“ prijateljica koja je želela da ostane anonimna. Dodala je i da se Broderik žalio da njegov brak s Džesikom više nije dobar i da je time objašnjavao prevaru.
Broderikova portparolka nije demantovala priču, rekla je da nema komentar. Sara Džesika Parker, koja s Broderikom ima petogodišnjeg sina Džejmsa Viklija, u jednom intervjuu je govorila o svom suprugu: - Veoma sam srećna što sam s njim, ali sam sigurna da je on mnogo puta poželeo da nije sa mnom. Pa, gde ima dima, ima i vatre...
Blic, danas

No comments:

Post a Comment