Friday, January 29, 2010

Oni vole bed grls



Bad girls su devojke slobodnog duha koje se ne libe ničega zarad svog komoditeta. One uživaju u životu slično kao muškarci i zato su poželjnije„Nevaljale“ devojke nisu stvarno loše, bezobrazne, nevaspitane… One su samo slobodnijeg duha, a to se muškarcima dopada. Asociraju na sve što se može u životu, ne stide se to da pokažu, mada nekada i na provokativniji način, i zato se bolje kotiraju kod pripadnika suprotnog pola.

NE JURE OZBILJNU VEZU
Previše su slobodne i nezavisne da im ne pada napamet da jure i srljaju u ozbiljne veze. To rasterećuje mušarce, jer ga ne hvata panika od pomisli da će uskoro morati da ide kod njenih na nedeljni ručak.

SLOBODNIJE SE OBLAČE
„ Loše“ devojke oblače provokativniju odeću i seksi, ženstvene cipele. Obično nose visoke potpetice što je poželjan afrodizijak za muškarce.

PRAVE BEZOBRAZNE ŠALE
Ne stide se kada neko u njihovom društvu priča masne viceve i provokativne šale. Smeju se na glas i umeju da ubace neku bezobraznu opasku. Muškarce to oslobađa pritiska da su prosti.

NE ZVOCAJU
Nikada se neće žaliti što je muzika u kolima preglasna, što je pretoplo, prehladno… Nju ne zanima da troši reči i da bilo šta objašnjava. Sama će ugasiti radio.

SLIČNE SU MUŠKARCIMA
Imaju mnogo više zajedničkog sa muškim rodom, što momcima uliva sigurnost. Na primer, ako pričaju o romaničnoj prošlosti, on je imao ozbiljnu vezu, a i ona. Ako se on napije sa drugarima, a još ga pri tome slučajno i uhaps. Ništa strašno. I njoj se desila slična stvar.

DOBRE SU KREVETU
Momci su gotovo ubeđeni da ovakve devojke fenomenalne u krevetu i da su uvek spremne za raznorazne vratolomije. Pa čak iako to nije pravilo, iako seks nije bio sjajan, on će se „držati“ svoje devize da će se ubediti i da mu je loš odnos u stvari bio dobar.

NJIH ZANIMA SKIDANJE, A SKUPLJANJE VEŠA
Ujutru vam ne zameraju što ste prljave čarape bacili na pod, umesto da ste ih odneli u korpu za veš. Ona je zauzeta skidanjem garderobe, a ostalo je ne zanima.

UME DA PRIMI KOMPLIMENT
Ako joj kažete da ima sjajnu guzu, neće se samo stidno nasmejati, promeškoljiti, sesti, nego će vas pogledati u oči i ponosno prostresti svoju zadnjicu.
Blic

No comments:

Post a Comment