Saturday, February 27, 2010

5 načina da svom dragom priuštite nezaboravni seks


„Nevaljale devojke“ su legende − za njima muškarci očajnički žude, a seks sa njima spada u kategoriju „kao nikad do sada“. Ako planirate da svom partneru priuštite nezaboravne trenutke, poslušajte savete dr Barbare Kisling, autora knjige „Priručnik za fine dame koje bi želele seks kao nestašne devojke“. Ona tvrdi da je sve u stavu koji treba da bude odlučan, bez obzira na vaša dosadašnja iskustva.
Kvalitetan odnos sa partnerom se meri i dobrim seksom. Potrudite se i oboje ćete biti zadovoljni

BUDITE ŠEF U KREVETU
Mudra žena zna kako da iskoristi prirodne prednosti koje ima u odnosu na svakog muškarca. Recite dragom da legne na leđa. Vežite mu ruke iznad glave. Neka vas dodiruje. Izazivajte ga. Ljubite ga niz torzo i taman kada dođete do prepona, vratite se na vrat i uši. Neka vam govori zašto vas toliko želi, neka vas dugo ubeđuje, a kada posle erotskog iščekivanja pokleknete, dozvolite mu da vodi. Biće oduševljen.

OBUCITE KOSTIM
Najlakši način da preuzmete neuobičajenu erotsku ulogu je da obučete kostim. Tako će vaša ličnost za veoma kratko vreme doživeti „transformaciju“. Ako želite da budete nestašna devojčica, obucite beli pamučni veš, dubljeg dekoltea, a kosu vežite u konjski rep. Ili nađite škotsku mini suknju koja će ličiti na uniformu. Ako želite da budete ultra zavodljivi, nosite nešto crno ili crveno, od svile ili nekog drugog senzualnog materijala.

NAUČITE DA PRIČATE PROVOKATIVNO
Naučite da pričale „nevaljalo“ i provokativno. To će vas sigurno podgrejati i atmosferu učiniti primamljivom. Recite mu kako se dobro ljubi, kako vas privlači njegovo telo, kako lepo miriše… Ako mu budete govorili precizno šta da radi oboje ćete biti zadovoljni - oni vole da im se govori šta da rade, a vi ćete biti zadovoljeni na način koji vam odgovara… Neka čuje: „Ooo, samo još malo… baš tu mi trebaš…“

GLEDAJTE GA DOK VODITE LJUBAV
Ne stidite se da vodite ljubav otvorenih očiju. Posmatranje dok vodite ljubav, tvrde psiholozi, na neki neuobičajen način daje samopouzdanje i podstiče uzbuđenje. Prikriveno voajerisanje dobro je jer odmah možete da vidite i kako partner reaguje. Ne morate da se snimate, ali bi vam bilo zanimljivo i da kameru povežete sa TV u vašoj spavaćoj sobi. Probajte kučeći položaj i pozu kada ste vi odgore.

IZNENADITE GA
Neočekivani poljupci, pokreti, dodiri poboljšaće vaše erotsko iskustvo. Čak iako se znate i mislite da ne možete od partnera da dobijete nešto neočekivano, najmanja promena biće značajna. Spontanost u odnosu je veoma važna: uhvatite ga s vremena na vreme za zadnjicu dok ste u misionarskoj pozi, dodirnite mu grudi, stomak...
Blic

No comments:

Post a Comment