Tuesday, November 11, 2008

Gaj Rici i Madonin kodeks


Nakon nekoliko nedelja razdvojenosti, Gaj Riči je ponovo sa svojim sinovima Rokoom i Dejvidom. Reditelj je jutros dočekao svoje sinove na aerodromu u Londonu, prenosi Dejli mejl.

Deca su stigla na tlo Velike Britanije nakon što ih je u Madona odvela u Sjedinjene Američke Države. Međutim, dok je Gaj čvrsto držao svoju decu u zagrljaju po prvi put u poslednjih nekoliko nedelja, njegova, uskoro bivša žena, sastavila je listu zahteva koje Riči mora da ispuni dok su deca kod njega. Zahtevi, između ostalog, uključuju i zabranu gledanja televizijskih programa, neorgansku hranu. Osmogodišnji Roko izgledao je oduševljeno kada je ugledao oca bacivši mu se u zagrljaj na londonskom aerodromu, prenosi Dejli Mejl. Gaj takođe nije ispuštao iz ruku i trogodišnjeg Dejvida, koga je zajedno sa Madonom usvojio u Malaviju 2006. godine. Roko i Dejvid skoro da nisu videli Gaja od kada je par objavio planove za razvod sredinom oktobra. Gaj je navodno bio na ivici suza kada je video fotografiju starijeg sina u njujorškom centru sa majicom Jenkisa, bejzbol tima navodne nove ljubavi Madone, Aleksa Rodrigeza i to samo nekoliko dana nakon što je objavljena vest o razvodu. Riči je od tada bio zauzet snimanjem svog novog filma "Šerlok Holms" u centralnom Londonu. Prošle nedelje Gaj je angažovao najboljeg advokata za bitku sa pedesetogodišnjom pop kraljicom oko toga gde će njihova deca živeti. Stiven Kob je uvaženi i vodeći advokat specijalista za slučajeve razvoda u kojima postoji nesporazum oko toga gde će deca živeti. Kako se ranije navodilo, Madona želi da napusti London i sa decom se preseli u SAD. Ona takođe ima i ćerku Lurd čiji otac Karlos Leon živi u Njujorku. Pevačica međutim, ne može sa sobom da odvede decu u SAD za stalno ukoliko ne dobije dozvolu od Ričija ili ukoliko joj sud u Engleskoj ne odobri da sa njima napusti Veliku Britaniju.


Lista Madoninih zahteva: 1. Deci ni pod kojim uslovima ne sme biti dozvoljeno da čitaju ili listaju novine, časopise, kao ni da gledaju TV ili dvd.
2. Sve vreme deca se moraju pridržavati plana ishrane – makrobiotičke, organske i vegeterijanske.
3. Voda koju deca piju, čak i ona koju koriste da razblaže organski sok, mora da bude Kabala voda (Mountain spring voda koja su osveštale vođe Kabale, religije čiji je Madona sledbenik).
4. Deca moraju da nose samo odeću koju je Madona poslala.
5. Ruke njihovih sinova moraju redovno da budu dezinfikovane sprejom ukoliko se nalaze na javnom mestu.
6. Deci se ne smeju kupovati igračke koje nisu duhovno ili etički ispravne.
7. Gaj ne sme sa decom da razgovara o razvodu.
8. Madona može da razgovara tri ili četiri puta dvnevno sa decom u vreme koje ona odredi.
9. Gaj ne sme decu da upoznaje sa ovim prijateljima, a naročito ne sa novim ženskim osobama u njegovom životu.
10. Dečaci ne smeju biti fotografisani dok su sa ocem i njegova je dužnost da organizuje obezbeđenje kako do toga ne bi došlo.
11. Pred spavanje Gaj bi Dejvidu trebalo da čita knjige iz edicije English rose koju je Madona pisala.
12. Deca treba da provode više vremena da Ričijem nego sa njegovim roditeljima.
Blic, danas

No comments:

Post a Comment