Monday, May 26, 2008

Ruska svadba


Pobednik „Pesme Evrovizije“ Viktor Dima Bilan odlučio je da odmah po povratku kući ozakoni dugogodišnju vezu sa Elenom Kuleckom, manekenkom koja živi i radi u Parizu.
Elena je dokazala koliko joj je stalo do Dime time što je zanemarila sve svoje obaveze i doletela u Beograd da bi svom dragom pružila podršku na najvažnijem takmičenju u karijeri. - Nekoliko meseci razmišljam o svadbi. Nakon obaveza oko „Evrovizije“, organizacija venčanja biće moja jedina obaveza. Elena je odavno postala član moje najuže porodice. Upoznali smo se pre dve godine u Parizu. Zatim se pojavila u mom spotu „To je bila ljubav“ koji je sniman u Maroku i tako je počela naša ljubavna priča - otkriva Dima. Iako su se naši, a i strani mediji bavili spekulacijama o broju devojaka koje su prošle kroz sobu seksepilnog Rusa, Elena je svojim pojavljivanjem u „Euro klubu“ sve priče prekinula.
Mnogo se pričalo i o seksualnosti novog evrovizijskog pobednika, pa mu je čak na konferenciji, nakon proglašenja pobede, postavljeno i nekoliko provokativnih pitanja. - Elena mi nije samo devojka, nego i buduća nevesta i talija. Ona mi donosi sreću bilo gde da pođe sa mnom - odgovorio je jasno Bilan. Viktor Dima Bilan vratio se preksinoć kasno kući, gde je dočekan uz sve počasti. Danas ga u Rusiji očekuju brojne obaveze i odlazak na osmodnevnu turneju po Evropi. U Diminom rodnom gradu Karačaju takođe je sve spremno za doček pobednika, a jednoj ulici je već promenjeno ime u ulica Viktora Belana.
Posle svadbe vojska
Dimu Bilana nakon spektakularnog venčanja očekuje još jedna manje lepa obaveza. Pobednik „Evrosonga“ mora da ode na odsluženje vojnog roka koji u Rusiji traje dve godine. U tamošnjem zakonodavstvu javne ličnosti ne mogu da budu oslobođene vojne obaveze, ali može da im se olakša boravak u uniformi. Dima će verovatno vojničke dane provesti u vojnom orekestru ili raditi pri ministarstvu odbrane.
Alo

No comments:

Post a Comment