Tuesday, May 20, 2008

Smuti, pa prospi



Evrovizija 2008 u Areni:

1. PRAZNA Arena. Ovde se postavlja jednostavno pitanje: Da li ste vi normalni? Nabili ste cene kao nenormalni, pa vam publiku cine samo verni Eurosong fanovi iz EU zemalja?! Kreteni. Nemam drugi komentar.

2. Bolje zvuce Miletovi trubaci nego oni juce. Bolje da ih je on doveo i pustio na temu Otpisanih da raspale.

3. Ako se nasa zemljica busa u drzavnost, istoriju i kulturu, onda je to i morala da priskaze kroz kolazni deo. Ne nudi Srbija samo Gucu i Exit, ali, cini mi se sve vise da je to i istina.

4. Zeljko nema tremu. Dobro prica engleski. Sve je to ok. Ali Zeljko je suvise nizak za voditelja. Zeljko ima nozice u belim patikicama, pored onakve dame. Zeljku nije mesto tu. Vizuelno se ne uklapa. Ona je bila odlicna, sto se tice odece, sminke, nastupa.

5. Novaka otpratise ko siroce. Bar im uzeo pare, ako je pametan, a znamo da jeste.

6. Pesme su katastrofalne. Trange frange, davorike, udri u grcku zurlu i tesku gotiku. I jos jedno pitanje: ja nisam obavestena da je Finska iskljucivo hard rock-death metal drzava?! Nesto sam propustila.

7. Jedina pesma koja je imala neku `melodiju` i moze biti `evropevljiva`nije usla u finale. Slovenija nije imala podrsku. JBG. Mada, mozda je to kazna za katastrofalno izreziran nastup od sado-mazo avantura do sarenih tra lalala haljinica. Jos misica u svemu tome.

I dalje moji favoriti su Bugarska, UK i Kipar.

No comments:

Post a Comment