Thursday, October 25, 2007

Nesto nam fali

Kazu da zena mora da ispuni ona tri kosmicka uslova da bi bila:
1. zena
2. pozeljna zena (jer ako si vec zena moras biti pozeljna, inace ne postojis, bar kao zena)


Dakle, ne znam ni kojim redom da ih postavim: perfektna i pikantna kuvarica i domacica, pa posle prve i verovatno za njih (muskarce) najbitnije odredbenice, odmah zatim se zena vidi kao odlicna u krevetu (namerno izbegavam rec ku*va iz razloga sto se zena koja je dobra u krevetu naziva odmah pogrdnim imenom, dok se dobar ljubavnik stavlja na tron i okace mu lovorike na nesto ili oko necega). E, sada pored svega navedenog, ta zena mora biti (ranije) dama (danas) riba za prikaz, sa drzanjem, znanjem manira, jezika, dobrim poslom, sve u svemu jedna mocna zena.
Teorija jedne moje prijateljice, koju oznacavamo ovom prilikom kao Dr N. je otprilike sledeca:
`Zena ce omanuti`..u jednoj od tri navedene stavke. ALI UVEK.
Drugim recima, ako vam je u kuhinji odlicna i u krevetu jos bolja, dragi moji nece moci da bude I uspesna u karijeri. Nece imati ni vremena, ni inspiracije, a takodje ni snage…
Ako je dobra u kuhinji I na poslu, pasce umorna u krevet I to mu dodje to, znaci nema nista od provoda ni veceras, ni sutra…
Ako je dobra u krevetu I na poslu, verujte, ta ne zna nista da skuva, niti je zanima. Take away rules, my dear :) once again!
Zato, uzivajte u svojim pozeljnim dobitnim kombinacijama, jer su za vas dobitne kakve one jesu…I ne fali nista sto vam zena nije kosmicki savrsena, jer bi bila savrsena ljubavnica, umirisana na zaprsku I u mislima, dok se blizi orgazmu, negde blizu poslednjeg rebalansa budzeta.

No comments:

Post a Comment