Thursday, July 2, 2009

Ред липс


Ako su vam dosadile neutralne nijanse ruževa, obojite usne drečavim karminom ljubičaste,
narandžaste ili pink boje.
Pri izboru jarkih boja karmina vodite računa o tome da se njegova nijansa slaže uz vaš ten i boju kose. Tako će pink ruž, koji u sebi sadrži i pigment narandžaste boje, najbolje stajati ženama tamnijeg tena. Drečavo ljubičasta boja dugo nije bila prisutna u paletama za usne, ali ako ste crnka ili brineta, ovog leta je možete ponosno nositi. Jarki ruž koji svima pristaje ne bazira se na narandžastim i ljubičastim tonovima, već je čisto crvene boje.

Ispravite greške
Drečavi ruževi zahtevaju pažljivo nanošenje i povremene popravke u toku večeri. Jednom namazane usne možete preciznije da doterate uz pomoć četkice za nanošenje ruža. Ako napravite grešku, nanesite malo korektora na štapić s vatom na vrhu, i prevucite preko ruba usana. Ujedno ćete ublažiti oštru granicu koja jarke ruževe čini još upadljivijim. Vodite računa da ne preterate sa brisanjem, jer možete da izgledate neuredno.

Kombinacija ruža i sjaja
Bezbojni svetlucavi sjaj preko karmina upotpuniće izgled vaših usana bez obzira na boju za koju ste se opredelili. Ako želite da eksperimentišite, isprobajte zanimljive kombinacije nijansi karmina i transparentnih sjajeva. Preko crvenog karmina nanesite narandžasti, a preko ljubičastog roze sjaj za usne.
Uz upadljivi karmin potrebno vam je još jedva primetno rumenilo u istom tonu, kao i crna maskara. Nemojte nanositi neku jaču senku jer ćete u potpunosti da narušite ovaj mladalački i seksi stil.
Blic zena

No comments:

Post a Comment