Friday, August 7, 2009

Kako su se slatke male dobro udale:


Projekat nastao devedesetih godina, muzičko-manekenska grupa „Models“, pokazao se kao poligon za dobru udaju! Svakako, najupadljiviji primer za ovu tvrdnju je Sandra Meljničenko, ali i većina njenih nekadašnjih koleginica koje su uspele sasvim solidno da se udome i dođu do supruga koji su narodski rečeno „dobar ulov“.


Sandra Meljničenko: Od „ružnog pačeta“ do labuda -Na početku karijere Sandra Nikolić statirala je u spotovima grupe „Fanki Dži“ i snimala reklame za „vonder bra“. Dolaskom u grupu „Models“ postala je prepoznatljivo lice i promenila dosta poznatih momaka, a jedan od prvih bio je Pera iz grupe „Tap 011“. Nakon toga se upustila u vezu sa tadašnjim fudbalerom Partizana Vladimirom Ivićem, a njena ljubav sa košarkašem Markom Jarićem punila je pre nekoliko godina novinske strane. Ipak, spektakularnom udajom za ruskog energetskog magnata Andreja Meljničenka ova manekenka nekada nepravilnog osmeha postala je predmet poštovanja i idol svih srpskih sponzoruša.

Ivana Stamenković: Sindi - „crna ovca“- Na prvi pogled najsmelija „modelsica“ Ivana Stamenković Sindi jedina je ostala neudata. Lepa brineta je dugo godina bila u vezi sa menadžerom grupe Milanom Vrbićem Vrbom, da bi ga kasnije privremeno „zamenila“ fudbalerom Leom Lernicem, koji se posle raskida sa Sindi „utešio“ Jovanom Balašević. Pričalo se da je jedan od njenih prvih momaka bio Dalibor Andonov Gru (u čijim spotovima se pojavljivala devedesetih), a njen poslednji zvanični dečko bio je biznismen Aleksandar Radeka. Ipak, nikome se nije toliko posrećilo da je odvede pred oltar...
Nađa Jokić -Mikrofon zamenila perom -Još jedna dama koja je prošla kroz skupinu zvanu „Models“ je Nađa Jokić. Od samog početka se razlikovala od svojih koleginica iz grupe, a ponela je i nezvaničnu titulu najpametnije „Modelsice“. Slučajnost ili ne, i Nađa do dana današnjeg je ostala neudata, a o njenom ljubavnom životu se malo toga zna. Jokićeva je davno batalila bavljenje muzikom i počela da se bavi žurnalistikom u magazinu „Hello!“.

Nevena Adžemović Preduhitrila stariju sestru-Mlađa sestra Stamenković upala je među „modelsice“ kao zamena, a ostala u grupi sve dok se nije udala! Devetomesečnu romansu sa biznismenom i bivšim mužem pevačice Lele Andrić Srđanom Adžemovićem krunisala je brakom, a ubrzo posle toga postala je i majka. Svojevremeno se zabavljala sa rukometašem Petrom Kapisodom, a pripisana joj je i veza sa folk zvezdom Acom Lukasom.

Ivana Jermoluk: Gospođa „Gugl“ -Još jedna od srpskih lepotica Ivana Berendika pronašla je svoju sreću uz pedesetdvogodišnjeg Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača najpoznatijeg internet pretraživača „gugl“. Oni su svoju vezu 2006. godine krunisali svadbom na Bahamima, u istom hotelu gde se nekoliko godina ranije venčala i topmodel Sindi Kraford. Nedavno je srećni par proslavio trogodišnjicu braka, kako drugačije nego - putovanjem po svetu.

Mimi povukla nogu - Prva iz originalne postave „modelsica“ koja je napustila grupu i udala se bila je jedina plavuša - Mirjana Karanović. Mimi je ubrzo po okončanju pevačke karijere postala gospođa Živković, koja danas živi u srećnom braku sa dvoje dece. Što se tiče finansija njenog izabranika, poznato je jedino da se gospodin Živković bavi uvozom „krajslera“ i da nikada nije želeo da se eksponira u medijima.
Alo

No comments:

Post a Comment