Friday, August 28, 2009

Ucite od NAJBOLJE:


- Mlade glumice, zvezde i zvezdice ne vode dovoljno brige o svom izgledu kada su u pitanju neke manje formalne prilike. Naravno, stil se dramatično promenio. Niko više ne želi da izgleda poput diva kao što su bile Pola Negri ili Glorija Svanson. Njihova prenaglašena šminka, frizure i odeća bile su nešto čemu su se naše majke i bake divile, ali danas bi one izgledale smešno. Zapravo, one bi bile osvežavajuća promena od nedovoljno doteranog izgleda kakav neguju današnje zvezde koje viđamo u magazinima - rekla je 76-godišnja Džoan Kolins, koja je oduvek bila na glasu zbog svog besprekornog smisla za lepo i dobro promišljenog stila.
Ipak, u nizu "zapuštenih" savremenih zvezda, Džoan Kolins izdvojila je nekoliko njih koje odskaču iz mase "bezličnih". Ditu fon Tiz izdvojila je zbog njene predivne crne kose, ženstvene figure i crvenih usana, a svojim stilom oduševile su je i Bijonse Nouls, Nikol Kidman i Anđelina Džoli.
- Možda su danas istinske dive tako retke zbog paparaco snimaka koje ih razotkrivaju kako na aerodromu bez šminke izgledaju dan nakon izlaska na crveni tepih. Lepotice zlatnog doba Holivuda bile su, za razliku od njih, potpuno zaštićene i nikada nisu morale da se suoče s paparaco slikama i neprestanim napadom na privatnost - zaključila je Kolins.

No comments:

Post a Comment