Thursday, December 17, 2009

Vila za malu Valentinu


Adrijana Lima i njen suprug Marko Jarić nedavno su u Majami Biču kupili kuću od 700 metara kvadratnih, koju su, kako navodi list „Wall Street Journal”, platili devet miliona dolara. Kuća koja je izgrađena 1958. godine, uređena je u kolonijalnom stilu i nalazi se na privatnom ostrvu Indijan Krik, u blizini Majami Biča. Na ostrvu se nalaze samo 32 poseda sa zasebnim plažama. Novi dom Lime i Jarića ima površinu od 700 metara kvadratnih i nalazi se na imanju od 74 ara, na južnoj strani ostrva u delu koji se zove Biskajn Bej. Srpski košarkaš i njegova supruga dobro su profitirali od ekonomske krize - naime, vila koja se prvi put pojavila na tržištu u aprilu, prvobitno je koštala 12,9 miliona dolara, cena je zatim spuštena na 10,9 miliona, a Marko i Adrijana su je na kraju kupili za devet miliona dolara.

Po rečima brokera Nelsona Gonzalesa, njih dvoje planiraju da u potpunosti renoviraju i prošire kuću. Inače, vilu na ostrvu Indijan Krik su prodali naslednici Artura Apletona, biznismena iz Čikaga koji je svojevremeno bio u braku sa Martom O’Driskol, čuvenom holivudskom starletom iz tridesetih godina prošlog veka. Da podsetimo, Marko i Adrijana, koji su se venčali 14. februara u Džekson Holu u Vajomingu, 15. novembra su dobili kćerku Valentinu, a brazilska manekenka se porodila u Njujorku. - Još sam u totalnom emotivnom haosu. Beba je došla na svet ranije nego što je bilo planirano. Iako smo očekivali da će se Adrijana poroditi ovog meseca jer je bila u devetom mesecu trudnoće, kada smo otišli na standardni pregled, rekli su nam kako će morati da ostane i tog dana se porodi. Adrijana se porodila prirodnim putem. Prisustvovao sam porođaju i neverovatno sam se osećao. To je neopisiv koktel emocija. Beba će sasvim sigurno biti lepa na Adrijanu. Rodila se sa tamnocrnom kosicom, a ima i prelepa usta na mamu. Povukla je ono najlepše od nas dvoje - ispričao je Marko u intervjuu za magazin „Story”.


Svi njihovi stanovi


Vila u brdima Beverli Hilsa, u Los Anđelesu, sa bazenom, okružena zelenilom

Luksuzni penthaus u Njujorku vredan 6,5 miliona dolara; stan ima 222 metra kvadratna, tri spavaće sobe i kupatila, kamin, džakuzi...

Penthaus na Dorćolu koji je Marko uredio po Adrijaninim željama.

Blic

No comments:

Post a Comment