Friday, March 12, 2010

Vratila se!


Brazilska lepotica Adrijana Lima vratila se na modne piste pre nekoliko dana, samo četiri meseca nakon porođaja, na modnoj reviji kuće „Louis Vuitton” u Parizu.

Adrijana Lima - Manekenka iz jata anđela „Victoria’s secret” prošetala je pistom u mnogo decentnijem izdanju nego što su njeni obožavaoci navikli, a modele je dizajnirao kreator Mark Džejkobs za „Lous Vuitton” za jesen 2010. Zanimljivo je da je Džejkobs za modele izabrao manekenke različitih godina, te su se pored Adrijane Lime na pisti pojavile i Leticija Kasta, Ela Mekfirson, Bar Rafaeli, Alesandra Ambrozio...
Supruga našeg košarkaša Marka Jarića ostavila je sve prisutne bez daha, te pokazala da je i dalje atraktivan model za modne piste. Lima, čiji suprug Marko Jarić trenutno igra u Španiji, došla je u Pariz kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode, a njen ponovni dolazak u Evropu potvrđuje glasine o njenom skorom preseljenju u Madrid. Osim pojavljivanja u ulozi manekenke na reviji Marka Džejkobsa, Lima je iskoristila boravak u Parizu za šoping, a primećena je zajedno sa ostalim poznatim ličnostima u prvom redu na reviji modne kuće „Givenchy”.
Blic

No comments:

Post a Comment