Wednesday, April 14, 2010

Kulturni i prijatni


Ono što je u prvi mah izgledalo nestvarno začas je postalo stvarnost. Njihova poseta nije bila najavljena, pa su iz privatnog aviona koji je sleteo na tivatski aerodrom 5. aprila u 16.48 neopaženo seli u kola dubrovačkih registracija, koja su ih čekala, i zaputili se ka Bečićima. I zaposleni u hotelu „Splendid“ bili su u neverici koja je potrajala sve do trenutka kad su prelepa glumica i njen suprug izašli iz kola i u pratnji obezbeđenja smestili se u kraljevski apartman. Isti u kome je pre dve godine boravila Madona, a godinu dana ranije i Mik Džeger.
- Čim su se smestili, otišla sam da ih pozdravim i pitam da li im je nešto potrebno - kaže Larisa Jovanović, koja je tokom dvadesetosatnog boravka čuvenog holivudskog para bila njihova kontakt osoba. - Kad sam ušla u apartman, Anđelina je bila bosa u crnoj jednostavnoj majici i pantalonama. Izuzetno je lepa, još lepša nego na fotografijama. Ima prekrasne oči koje prosto zarobe čoveka, a kad se nasmeje, cela soba se napuni svetlošću. Bred je bio u farmerkama i majici i pažljivo je razgledao vinsku kartu koja je bila na jednom od stolova apartmana.

PRIJATNI I DUHOVITI
Tokom boravka najlepša žena sveta i njen suprug nisu imali nikakvih posebnih zahteva.
- Odmah po dolasku pitali su kako mogu doći do spa-centra, ali nisu hteli da idu kroz ceo hotel, koji je bio pun gostiju i novinara. Želeli su da idu u saunu, pa sam im objasnila da postoji na terasi njihovog apartmana i pokazala im gde je. Vrlo su prijatni i umeju da se našale. Kad sam kazala da ću sve vreme biti u sobi pored njihove i da mogu da me pozovu ako im bilo šta treba, Bred je rekao: „Nema problema, kucnućemo vam u zid.“ Oboje su bili vrlo opušteni i jedno drugom su se sve vreme obraćali sa mnogo ljubavi. Čini se da imaju lep i skladan odnos.
Za večeru su jeli ribu spremljenu na jednostavan način, a u kasnijim večernjim satima nekoliko puta su tražili da im se donese različita hrana. Imali su želju i da prošetaju Budvom, ali su na kraju odustali. Pili su isključivo vino, ali ne crnogorsko.

PLANIRAJU DA SE VRATE U CRNU GORU, ALI SA DECOM
Sledećeg dana, posle doručka koji je služen dva puta, jer su prvo tražili laganiji: pecivo, sok i mafin, a kasnije su poželeli i jaču hranu, napustili su apartman.
- Volela bih da ovde dovedem decu - rekla je Anđelina nekoliko minuta pre nego što je napustila hotel. Od uprave hotela su za uspomenu dobili monografiju o Crnoj Gori i luksuzno vino „vranac premijer“, uz želju da ih knjiga podseća na boravak u ovom poznatom hotelu, a da crnogorskim vinom nazdrave nekom lepom prilikom.
Dok su se Anđelina i Bred opraštali od ljudi koji su brinuli o njima, na tivatskom aerodromu ih je čekao avion, ali i mnogo znatiželjnih ljudi, dece i brojni novinari.
Bred se pokazao kao vrlo odlučan muškarac koji ume da vlada situacijom. Ne samo što je izvrstan vozač već je i novinarima koji su pokušali da ih prate vrlo odlučno objasnio da ne želi da mu smetaju dok sa suprugom uživa u predivnim predelima Boke.
Pošto su kolima razgledali Tivat i okolinu, Bred i Anđelina su se vratili na aerodrom odakle su nekoliko minuta posle 16 sati odleteli za Veneciju, gde poznata glumica snima svoj novi film „Turist“.
Blic

No comments:

Post a Comment