Saturday, April 26, 2008

FHM choice - not mine


Plavooka lepotica, zvezda filma „Transformers“, Megan Foks proglašena je za najseksepilniju ženu na svetu po izboru magazina za muškarce FHM. Dvadesetjednogodišnja glumica ostavila je iza sebe Skarlet Johanson, Džesiku Albu i Evu Longoriju u izboru 100 najpoželjnijih žena u 2008. godini. Skandalozna Britni Spirs je na poslednjem mestu. - Megan je zasluženo dobila FHM titulu. Ona je mlada, zgodna, zvezda u usponu i njen seksepil je definitivno uneo promene u ovogodišnju listu. Budućnost je pred njom - izjavio je urednik američkog FHM-a Dž. R. Futrel.

U protekle dve godine Megan je polako napredovala na ovoj listi; 2006. zauzela je 68. poziciju, a naredne godine bila je 65. Megan svoj iznenadni uspon duguje seksi ulozi u filmu o robotima „Transformers“. Crnokosa lepotica misterioznog pogleda poreklom iz Tenesija započela je karijeru modela sa 13 godina, a američkoj publici najpoznatija je iz TV serije „Hope and Faith“. Za svoju neobičnu lepotu mlada glumica može da zahvali mešavini irske, francuske i indijanske krvi, pa se zbog toga često nalazila na naslovnim stranama magazina „GQ“, „Arena“, „Maxim“... Megan obožava tetovaže i ima ih čak pet, jedna od njih je i slika Merilin Monro na desnoj ruci.
Druga na ovogodišnjoj listi najseksipilnijih žena sveta takođe je glumica Džesika Bil, a odmah iza nje i buduća mama Džesika Alba. Četvrto mesto zauzela je Eliša Katbert, kanadska glumica koja se proslavila u američkoj seriji „24“, u kojoj glumi pored Kifera Saterlenda, a peta je Skarlet Johanson. Od ostalih holivudskih zvezda koje se redovno nalaze na ovakvim listama našle su se Lindzi Lohan kao 16, Kameron Dijaz na 18. mestu, pevačica Bijonse je 20, „očajna domaćica“ Eva Longorija je tek 59. a razmažena bogatašica Paris Hilton 77, dok je kraljica skandala Britni Spirs na poslednjem, stotom mestu.
Blic

No comments:

Post a Comment