Monday, April 14, 2008

Sky Vikler i Kaja u vezi!!! (ej, Sky, svi smo znali)



Ej, Sky, svi smo bre znali, lepo sam rekla ima pokrete i poglede zaljubljenog momka, ali frajer je zeleo da bude frajer :). Samo je na kraju pokazao da je pravi. Priznao je i sebi i drugima. A to je bilo tesko. Drz` se :)
Blic: Nakon što su se pevačica Katarina Ostojić Kaja i Skaj Vikler, ukućani ovogodišnjeg VIP serijala „Velikog brata“, pomirili na Kajinoj žurci prošlog četvrtka, shvatili su da ne mogu da budu samo prijatelji, te su se dan posle pomirenja upustili i u ljubavnu vezu. Kaja i Skaj su se posle žurke našli u jednom beogradskom kafiću, gde su porazgovarali o svojim osećanjima. Strasti su nadjačale nesuglasice, jedno je vodilo ka drugom, i Kaja i Skaj su sada ljubavni par.
- Veoma nam je lepo u vezi - otkriva Kaja i dodaje: - Trenutno se osećam predivno i ne bih sada mnogo da pričam o našoj vezi kako se nešto ne bi izjalovilo. Podsećamo da je ta ljubavna veza počela još u kući, kada su se Kaja i Skaj sakriveni ispod gomile jastuka na kauču u dnevnoj sobi - poljubili. Međutim, ljubav je, bar tada, bila osuđena na propast jer je Skaj te iste večeri pod dejstvom alkohola pričao prilično ružne stvari o pevačici, i to iza njenih leđa. Kada su izašli iz kuće, Kaja je saznala šta je sve Skaj pričao, pa je uz bujicu besnih opaski izjavila da više nikada u životu ne želi da vidi Skaja.
Dve nedelje posle svađe i nekoliko upornih Skajevih pokušaja da se iskupi za teške reči, Kaja je popustila i lično ga pozvala na žurku. Skaj je to jedva dočekao i u znak izvinjenja joj doneo tortu na kojoj je pisalo „Sorry“ . Kaja i Skaj su se tokom žurke grlili i šaputali i sve je vodilo ka tome da će se razbuktale strasti iz kuće rasplamsati i u realnom životu. To se i desilo, samo dan kasnije... Kaja kaže da je Skaj njenu naklonost pridobio dok su zajedno boravili u kući „Velikog brata“.
- Skaj mi se svideo još u kući. Ne bih se tada poljubila s njim da nije bilo tako - objašnjava Kaja. Ona se nada da će njihovi konflikti, koji su, ipak, ostavili dubok trag, ubrzo biti zaboravljeni i da će posle svega moći da uživa u ljubavi.
- Skaju sam sve oprostila... Naravno da ne mogu odmah da zaboravim, ali vreme će sve to ružno baciti u zaborav - kaže Kaja. Kaja i Skaj se poznaju nekoliko godina, te su zajedno i sarađivali na nekim projektima, a u kući su se toliko zbližili da su se uprkos budnom oku kamere upustili u ljubavne čarolije.
- Čudne neke stvari su nas vezale u kući. Pre svega je to bila muzika. Posle prvog koncerta, pojavio se neki fluid među nama i tako je sve krenulo - objašnjava Kaja. Iako ona još ne želi da otkriva da li je zaljubljena, iz svega se može zaključiti da njih dvoje vezuju veoma jaka osećanja, jer su uspeli da prevaziđu sve prepreke na koje su naišli na svom ljubavnom putu.

- Moja osećanja neka za sada ostanu tajna - tajanstvena je Kaja.

www.velikibratvip.com
Žurka koju je za prijatelje i bivše cimere iz „Velikog Brata" povodom promocije novog singla „Lepa i sama" preksinoć organizovala popularna pevačica Kaja, uspela je ako je suditi po broju poznatih faca koje su se ludo zabavljale u zatvorenom klubu „Ruskog cara" i po broju pikanterija kojima su Kaja i njeni gosti „častili" ekipu Kurira.
Gala žurka, na kojoj su na jedno puštanje Kajinog budućeg, kako se očekuje velikog hita, išle i po jedna-dve pesme Bed kopija, do ponoći je bila natopljena napetim iščekivanjem i pitanjem: da li će se na partiju pojaviti i Skaj Vikler, koji je posle teške i vulgarne prozivke na Kajin račun u kući „Velikog Brata" danima trčkarao za njom u pokušaju da joj se izvini. Kurir je izgleda bio vidovitiji i informisaniji od ostalih, pa je 5. aprila objavio da su Kaja i Skaj zaljubljeni do ušiju, što su na kraju večeri i pokazali javnosti.
Kaja, koja je samo dva-tri sata ranije, na pitanje očekuje li Skaja, rekla: „Pa, ništa me od njega ne bi čudilo", nije dozvolila čak ni novinarima Kurira da provale da li je srećna ili razočara kada je sat i po posle ponoći Skaj, čije je „svetovno ime" Đorđe Miljenović, banuo u „Ruski car" , i to - sa sve tortom na kojoj je ispisano „Sorry" (izvini). Iako ga je mrko gledala i pućila usta, sat kasnije Kaja je ipak poklekla, pa su pali i malo nežniji poljupci... A pred zoru, bežeći od radoznalih pogleda, posle jednog dugog, toplog poljupca Kaja i Skaj su šmugnuli u toalet i iza zaključanih vrata najvećeg WC, koji u ovom klubu zovu „apartman", proveli čak nekoliko minuta. Šta se dešavalo iza glomaznih vrata „apartmana", možemo samo da nagađamo... Sreće sa devojkama nije imao ni Era Ojdanić, koji je preksinoć jurišao uglavnom na rasne, nabudžene plavuše... Odbijen od svoje bolje polovine nije bio samo legendarni roker Milić Vukašinović.
Osim većine bivših ukućana „Velikog Brata" u druženju do zore uživali su i Olja Karleuša, Arijana, koja se nije razdvajala od Sandra iz Prsluk benda, Irina 2 hot, sin Dade Topića, Ana Sakić, Mina Knežević, verenica tenisera Nenada Zimonjića, Marko Kon, Bojan Marović, Peđa d'Boj...

No comments:

Post a Comment