Wednesday, April 23, 2008

A Sergej sa Hillary

Film „War, Inc.“ u kojem Sergej Trifunović glumi sa holivudskim zvezdama Džonom Kjuzakom, Marisom Tomei, Benom Kingslijem, Denom Akrojdom i Hilari Daf biće premijerno prikazan 23. maja u Americi. Film koji je režirao Džošua Seftel predstavlja političku satiru smeštenu u izmišljenu zemlju Turakistan, a na internetu se već može videti urnebesni trejler u kojem Sergej „maltretira“ Hilari Daf - ljubi je, hvata je za zadnjicu a zatim je mlatne po glavi... Radnja filma „War, Inc.“, čiji je radni naslov bio „Brand Hauser: Stuff Happens“, smeštena je u Turakistan, izmišljenu zemlju na Bliskom istoku, kojom faktički upravlja američka korporacija čiji je vlasnik bivši potpredsednik Amerike (igra ga Den Akrojd). Da bi eliminisala konkurenciju, korporacija unajmljuje problematičnog plaćenog ubicu Brenda Hauzera (Džon Kjuzak).
Međutim, Hauzer neće imati lak posao. Ne samo da mora da se izbori sa ličnim problemima, u čemu mu pomaže novinarka Natali Hegalhuzen (Marisa Tomei), već mora i da izigrava producenta televizijskog šou programa „Trade Show“. A prvi zadatak mu je da organizuje venčanje lokalne pop zvezde Jonike Bejbijea (Hilari Daf) i njenog dečka, mladog „biznismena“ Oku-Mi-Faja Takunufmnija, kojeg glumi Sergej Trifunović.
Holivudska karijera Sergej Trifunović, koji trenutno živi u Los Anđelesu, polako ali sigurno gradi uspešnu karijeru u Holivudu. Prošle godine je igrao teroristu u viskobudžetnom trileru „Next“ u kojem je glavnu ulogu tumačio Nikolas Kejdž. Sergej je glumio i u filmovima „3 A.M.“, „Lovers“ i „Love“, kao i u seriji „Spavačka ćelija“ koja se emitovala na kanalu HBO. Trifunović je glumio i u ostvarenjima „Ubistvo sa predumišljajem“, „Bure baruta“, „Munje“, „Profesionalac“...
ZA TRAILER : )))))

No comments:

Post a Comment